Schaatsmeiden.nl

Hoofdsponsors

Sporten in kleding van toppers

Je vindt het in de webshop van Mkbasics.nl

Optimaal presteren is aan het damesmarathon schaatsteam “schaatsmeiden” wel besteed.
Elma de Vries, Kimberly Muusse, Iris van der Stelt en Olympisch medaillewinnares op de 5km Carien Kleibeuker winnen veel wedstrijden en zij zijn de laatste drie jaren het beste schaatsteam bij de dames. Mkbasics.nl is reeds 5 jaar hoofdsponsor van het team.


Goed voorbeeld doet volgen. De kleding van het “rode” mkbasics.nl team is gewild. “Veel sporters vragen ons of deze kleding ook te koop is. Dat zijn we natuurlijk gaan doen, alleen houden wij ons bezig houden met de optimale prestaties van medewerkers binnen bedrijven en minder met het verkopen van kleding”, aldus directeur Rik Nijkamp.

In samenwerking met producent Zaes is een webshop ingericht waar iedereen nu zelf deze hoogwaardige sportkleding kan kopen. Op www.mkbasicswebshop.nl kun je kiezen uit fiets-, loop- en schaatskleding. De wedstrijdpakken kunnen worden voorzien van nummer en naam. Nijkamp is helder over de prijs: “Wij leveren topkwaliteit tegen kostprijzen”.

Mkbasics.nl is de MKB specialist in arbodienstverlening. “Juist in deze branche moet je je klant begrijpen, weten hoe een ondernemer denkt en werkt. Pas dan maak je echt het verschil”, aldus directeur Rik Nijkamp. Met ruim 50 locaties in Nederland bedient mkbasics.nl 8.500 MKB bedrijven om de kosten van verzuim & re-integratie beheersbaar te houden.