Schaatsmeiden.nl

Hoofdsponsors

Weekendje Limburg

Tijdens het Hemelvaartsweekend fietste n wij de Grenslandklassieker op zondag. De meeste meiden gingen donderdag al die kant op. Imke en ik vertrokken vrijdag avond, iets later dan gepland, maar dat had een goede reden.

Mijn nieuwe fiets was ’s middags binnen gekomen en die wilde ik heel graag mee naar Limburg hebben. Gelukkig was Elma in de winkel aan het werk en kon zij de fiets meteen uit de doos halen en zo ver mogelijk klaar maken, zodat wij alleen nog maar een paar kleine dingen hoefden te doen.

Daarna konden we die kant op en was ik blij dat Isaac ook mee kon. Zaterdag was het redelijk weer en gingen we voor een vlaai ritje. De fiets fietste goed en de eerste 100 km zaten er zo op. ’s Avonds lekker gegeten met familie Reitsma voor de caravan en daarna de tent in. Het waren koude bittere nachten, maar de volgende ochtend scheen de zon.

Bij de start van de Grenslandklassieker konden de eerste jasjes alweer uit. Mijn zadel zat toch een stuk minder lekker dan gisteren dus het was even doorbijten en vooral als de eerste stop niet naar 50 km is maar pas na 80 km, jemig dat viel even tegen!

Maar uiteraard stond daar iets tegen over, de stop was namelijk bij het stuwmeer met mooi uitzicht en een heerlijk zonnetje om bij te tanken, letterlijk bijtanken met vele wafels en repen. We waren alweer over de helft en de rest van de tocht ging ook heel vlot.

Het was een mooie tocht en een gezellig weekend met als afsluiting pizza in Geleen.


Groetjes,
Ineke