Schaatsmeiden.nl

Hoofdsponsors

Trainingskamp Inzell, het verslag

4 tot en met 11 Juli waren we voor een mooie maar zware trainingsweek in Inzell. Voor mij, Nicky, het eerste echte trainingskamp met de schaatsmeiden. Blijft toch altijd een beetje spannend.

Een week voor Inzell had ik mijn laatste stagedag afgesloten. Zo werd Inzell een goede start van mijn zomervakantie.

Samen met Ineke, Jade, Iris, Eva en Jack vertrokken we Zaterdagochtend naar Inzell. Imke en Elma zouden zondag komen.

Zondag stond er een mooie eerste fietsrit op het programma. Met de nodige, en door sommige graag gewilde, klimmetjes maakten we er een mooie ronde van inclusief een lekkere koffiestop. Met aan het eind van de middag nog een mooie loop/sprongtraining in de schaduw sloten we de eerste volle dag af. Vol afwachting op naar Maandag, onze eerste dag op het ijs na het zomerijs in Enschede.

De eerste ijsuren waren gemaakt en we konden tevreden zijn over de ijskwaliteit. Niet alleen het ijs in de Max Aicher Arena was goed, ook het ijs van de ijssalon in Inzell was zoals altijd heerlijk. Vele avondjes werd er nog even een lekker ijsje gehaald.

De rest van de week hebben we nog mooie trainingen gehad op het ijs, maar hebben we ook kunnen genieten van de prachtige omgeving rondom Inzell. Zelfs tijdens een pittig klimmetje met opkomende verzuring in de benen blijft het een klein cadeau om weer boven te komen en al het moois te zien.

Dit als opwarmer voor augustus, want dan zullen we met het team afreizen naar de Franse Alpen voor een pittige fietsweek.

Inzell was een mooie en zware week. Moe maar voldaan ben ik zaterdag weer thuisgekomen. De koffer weer uitgepakt en stiekem aan het aftellen voor de Franse Alpen. Het was een goede week met de schaatsmeiden!

Groetjes,
Nicky