Schaatsmeiden.nl

Hoofdsponsors

Trainingskamp Erfurt

Vrijdag 2 oktober zijn we met het team vertrokken voor 10 dagen naar Erfurt. Een week met alle 9 schaatsmeiden bij elkaar! Voor mij, Corina, was dit een week waar ik echt naar uit heb gekeken. Na een rommelige zomer met een virus kon ik eindelijk weer lekker mee trainen met de meiden.

Bij aankomst een lekker rondje gefietst met het zonnetje erbij. De volgende dag meteen wedstrijdvoorbereiding op t ijs in onze nieuwe pakken die we stiekem op de heenweg hebben opgepikt. Alle gaatjes in de auto bij Elma gevuld met een mooi pak! De rode pakken van MKbasics en Palet met zwart blauw stonden we de op het ijs. De zondag is er al meteen een wedstrijd verreden. Tevreden gezichten en minder tevreden gezichten na de wedstrijd. Gelukkig was de week nog lang en stonden we de volgende dagen weer met een glimlach op het ijs en natuurlijk op de fiets. 

Dinsdag nog een gezellig en lekker etentje bij Pavarotti om de 23e verjaardag van Iris te vieren. Ook de botsauto's en het veelste hard omhoogzwaaiend/draaiend geval op de kermis waren hier onderdeel van! Een geslaagd avondje waar veel is gelachen liepen we weer teug naar ons appartement.

Het laatste weekend van korte broek naar handschoenen en muts naar de baan toe gefietst. Het wintergevoel kwam weer terug!
Afsluitend met een (trainings) wedstrijd waar Nicky en Eva mooie pr's hebben gereden zijn we weer in de vol ingepakte auto's gestapt naar huis.

Een geslaagde week!
Bedankt meiden en natuurlijk de 2 heren, Jack & Eelco voor een topweek!

Groetjes Corina