Schaatsmeiden.nl

Hoofdsponsors

Palet Schilderwerken blijft hoofdsponsor

Palet Schilderwerken zal komend seizoen opnieuw te zien zijn in het zwart-blauwe tenue. Het bedrijf uit Genemuiden heeft zijn samenwerking met ploegleider Eelco Kooistra en de rijders verlengd. Na zes jaar sponsoring ziet het bedrijf nog steeds de verbintenis met de sport en blijft de schaatsers trouw voor een zevende jaar. De samenstelling van het marathonteam die het komende seizoen uit zullen komen voor Palet Schilderwerken heeft wel een verandering ondergaan. Ineke Dedden, winnares van de finale wedstrijd om de KPN Cup zal samen met Imke Vormeer hetzelfde pak als het afgelopen seizoen kunnen aantrekken. Elma de Vries en Nicky van Leeuwen verwisselen het rode mkbasics.nl pak voor het schaatspak van Palet Schilderwerken.

Elma de Vries is nog niet klaar met het marathonschaatsen en ziet genoeg uitdaging voor een volgend seizoen. "De rek is nog lang niet uit mijn carrière. Het afgelopen jaar heb ik geprobeerd veel voor mijn ploeggenote Iris van der Stelt te betekenen, wat tot een goed ploegenspel heeft geleid. Komend seizoen wil ik zelf weer meer het podium betreden, ik weet zeker dat dat er nog in zit." De helikopterpiloot is blij met de trouwe sponsor die Palet Schilderwerken bewijst te zijn.

De Zweedse Eva Lagrange, afgelopen seizoen uitkomend voor team mkbasics.nl, zal bij het team betrokken blijven om haar hoofddoelen in het langebaan na te streven met uitstapjes richting de marathon.

Met het kleiner worden van de groep schaatsers van de Schaatsmeiden hebben beide hoofdsponsors besloten dat er komend seizoen ruimte is voor één marathonteam. Op de pakken van dit team zal Palet Schilderwerken komen te staan. Het bedrijf mkbasics.nl blijft als sponsor betrokken in het marathonschaatsen maar zal daarvoor zijn eigen route gaan kiezen.

De begeleiding en alle Schaatsmeiden bedanken het bedrijf mkbasics.nl en met name directeur Rik Nijkamp voor de jarenlange samenwerking die tot prachtige resultaten hebben geleid.