Schaatsmeiden.nl

Hoofdsponsors

KPN Marathon Cup 17 Alkmaar

Die overwinning staat!

Zoals Jack van te voren zei: “Als je deze marathon wint ben je een half jaar lang de laatste marathon winnares, en dat zou wel mooi zijn. Wij als schaatsmeiden luisteren natuurlijk naar de trainer.
De wedstrijd werd vanaf het begin hard gemaakt en de snelheid zat erin. Er ontstond al snel een kopgroepje. Na een tijdje liet het peloton ons eindelijk rijden, door controle van de andere meiden, waren we met 9 dames rond. Met daarbij Elma, Jade en ik.
Het peloton kreeg met 11 ronden op het bord de bel. Daarna kon het spelletje beginnen. Jade spoort mij aan om aan te vallen en ik krijg dan ook de ruimte. Birgit en Daniëlle komen er bij en zo kunnen we de kopgroep achter ons laten. Met nog twee ronden besef ik mij dat ik wel eens kan gaan winnen en denk aan wat Jack zei.
En dan met twee armen in de lucht over de streep komen is toch wel erg gaaf!

Afgelopen dinsdag hadden wij een clinic met mkbasics.nl en werd er gevraagd wat iedereen zijn doelstellingen zijn. Ik gaf aan dat ik graag ook eens boven op het podium zou willen staan. Ik had niet gedacht deze doelstelling dit seizoen nog te halen. Maar bij deze het marathon seizoen niet mooier af kunnen sluiten!

Groetjes
Ineke